Despre revista

Bun gasit! 

Ce este si ce ofera revista SENS si CONSENS ? 

COMUNICARE DE CALITATE- PENTRU RELATII MAI BUNE 

www.sens-si-consens.ro  este un spatiu al comunicarii prin excelenta, pornind de la premise ca eficienta si calitatea relatiilor noastre depind de calitatea comunicarii fiecaruia din noi cu sine si de coeficientul nostrul de inteligenta emotionala si sociala . O relatie mai buna cu noi insine face cu putinta sa avem relatii mai bune cu ceilalti. 

DEZVOLARE PERSONALA- SA DEVII CEL CE POTI FI !

Www.sens-si-consens.ro  pretuieste mai inainte de orice posibilitatea dezvoltarii personale, atat la nivel de abilitati,, cat si la un nivel mai profund, legat de implinirea spirituala si echilibrul emotional al fiecaruia dintre noi.Este o modesta, dar posibila cale ca oamenii sa se simta (mult) mai bine cu ei insisi si sa isi poata oferi mai mult prin relatiile cu ceilalti.

INVATARE INTERACTIVA - SA INVATAM UNII DE LA ALTII!

Www.sens-si-consens.ro  este gandit ca un spatiu ideatic menit sa indemne la reflectie si autonaliza dar si ca un spatiu plin de resurse si instrumente teoretice si practice menite sa faciliteze autocunoasterea, comunicarea si dezvoltarea personala si spirituala . De aceea, www.sens-si-consens.ro  cuprinde materiale scrise de specialisti, intr-o maniera agreabila, accesibila, motivationala si isi propune in egala masura sa creeze un cadru care sa functioneze ca un spatiu virtual de intalnire pentru toti cei interesati de procesul dezvoltarii personale. Pentru ca fiecare dintre noi are de impartasit idei si experiente deosebite!

RECEPTIVITATE SI DESCHIDERE CATRE PUBLICUL CITITOR- PARERILE VOASTRE CONTEAZA! 

Www.sens-si-consens.ro  cauta sa isi implice cititorii in mod activ in dinamica site-ului, doreste sa creeze o relatie fluida, valorizanta, fecunda. De aceea ne dorim sa primim de la voi, cititorii, sugestii, recomandari, critici privind continutul site-ului. Mai mult, cititorii insisi sunt invitati sa propuna si/sau sa trimita spre publicare articole, studii de caz, experiente personale legate de autocunoastere, comunicare, dezvoltare personala si spirituala ! 

INFORMATIE DE CALITATE, INTR-O CANTITATE CARE SPERAM SA SATISFACA SETEA TA DE CUNOASTERE!

www.sens-si-consens.ro  este o sursa imbogatita zilnic cu informatii, cu idei, cu sfaturi, cu propuneri variate de carti, cursuri, seminarii, un ghid ce te poate calauzi in calatoria catre tine, in demersurile de a comunica mai frumos, mai autentic si mai sanatos cu cei din jur, in initiativa ta de a evolua , in drumul tau spre echilibru, spre armonie, spre vindecare.

Revista Sens si Consens se vrea a fi un pas optimist catre un alt inceput, mai plin de sens... pentru fiecare din noi.